Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från AC0OS-10 - info
Kommentar: TinyTrak4 Alpha
Plats: 40°10.21' N 93°05.37' W - position EN30KE90GU - Visa karta - statisk karta
4.7 km mot sydost bäring 140° från Milan, Sullivan County, Missouri, United States [?]
32.3 km mot söder bäring 158° från Terre Haute, Putnam County, Missouri, United States
161.2 km mot nordost bäring 42° från East Independence, Jackson County, Missouri, United States
165.1 km mot nordost bäring 43° från Independence, Jackson County, Missouri, United States
Senaste position: 2021-10-26 21:33:23 UTC (37d 16h36m sedan)
2021-10-26 16:33:23 CDT lokal tid vid Milan, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-03-27 08:29:34 UTC (251d 5h40m sedan)
2021-03-27 03:29:34 CDT lokal tid vid Milan, United States [?]
Höjd: 304 m
Värden: Channel 1: 78 (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 70 (TLM: 70 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 91 (TLM: 91 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 72 (TLM: 72 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS