Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från AC0OK8-10 - info
Kommentar: 00P/003/TinyTrak4 Alpha
Plats: 40°10.21' N 93°05.37' W - position EN30KE90GU - Visa karta - statisk karta
4.7 km mot sydost bäring 140° från Milan, Sullivan County, Missouri, United States [?]
32.3 km mot söder bäring 158° från Terre Haute, Putnam County, Missouri, United States
161.2 km mot nordost bäring 42° från East Independence, Jackson County, Missouri, United States
165.1 km mot nordost bäring 43° från Independence, Jackson County, Missouri, United States
Senaste position: 2021-10-14 08:14:51 UTC (55d 8h5m sedan)
2021-10-14 03:14:51 CDT lokal tid vid Milan, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-09-15 04:39:34 UTC (84d 11h41m sedan)
2021-09-14 23:39:34 CDT lokal tid vid Milan, United States [?]
Höjd: 304 m
Värden: Channel 1: 78 (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 78 (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 87 (TLM: 87 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 67 (TLM: 67 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS