Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från WA4OPQ-6 - info
Kommentar: Shady Grove - Hickman Co. - Wx & Digipeater
Plats: 35°43.23' N 87°16.41' W - position EM65IR72EW - Visa karta - statisk karta
18.6 km mot öster bäring 110° från Centerville, Hickman County, Tennessee, United States [?]
21.6 km mot norr bäring 344° från Mount Pleasant, Maury County, Tennessee, United States
66.2 km mot sydväst bäring 222° från Nashville, Davidson County, Tennessee, United States
126.5 km mot nordväst bäring 331° från Huntsville, Madison County, Alabama, United States
Senaste position: 2022-05-28 01:29:58 UTC (18m14s sedan)
2022-05-27 20:29:58 CDT lokal tid vid Centerville, United States [?]
Senaste telemetridata: 2022-05-28 01:39:13 UTC (8m59s sedan)
2022-05-27 20:39:13 CDT lokal tid vid Centerville, United States [?]
Värden: BattCur: -0.400 mAmp (TLM: 51 EQN: 0,19.6,-1000)
BtVolt: 11 Volt (TLM: 0 EQN: 0,0.012,11)
Power: 0 Watt (TLM: 0 EQN: 0,0.314,0)
SolR: 0 W/m2 (TLM: 0 EQN: 0,3.92,0)
BoxT: 70.970 deg.F (TLM: 151 EQN: 0,0.47,0)
Bitlägen:  Fan    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS