Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från PHILL - info
Kommentar: KD7IIW Tx-DigiGate
Plats: 42°06.88' N 111°47.21' W - position DN42CC57NM - Visa karta - statisk karta
7.7 km mot öster bäring 75° från Preston, Franklin County, Idaho, United States [?]
16.5 km mot norr bäring 20° från Lewiston, Cache County, Utah, United States
100.3 km mot norr bäring 9° från Ogden, Weber County, Utah, United States
118.2 km mot norr bäring 7° från Layton, Davis County, Utah, United States
Senaste position: 2021-12-07 12:48:43 UTC (10m1s sedan)
2021-12-07 05:48:43 MST lokal tid vid Preston, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-12-07 12:44:44 UTC (14m sedan)
2021-12-07 05:44:44 MST lokal tid vid Preston, United States [?]
Värden: Avg 10m: 0.176 Rx Erlang (TLM: 35.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 171 count/10m (TLM: 171 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 38 count/10m (TLM: 38 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS