Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från NI4CE-10 - info
Plats: 27°24.49' N 82°14.96' W - position EL87VJ07BX - Visa karta - statisk karta
22.3 km mot öster bäring 77° från The Meadows, Sarasota County, Florida, United States [?]
22.3 km mot nordost bäring 67° från Fruitville, Sarasota County, Florida, United States
58.5 km mot sydost bäring 133° från Saint Petersburg, Pinellas County, Florida, United States
63.4 km mot söder bäring 161° från Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
Senaste position: 2022-05-28 01:46:16 UTC (1m18s sedan)
2022-05-27 21:46:16 EDT lokal tid vid The Meadows, United States [?]
Senaste telemetridata: 2022-05-28 01:47:11 UTC (23s sedan)
2022-05-27 21:47:11 EDT lokal tid vid The Meadows, United States [?]
Projekt: Verna
Värden: Vin: 14.325 Volt (TLM: 191 EQN: 0,0.075,0)
Temp: 27 C (TLM: 182 EQN: 0,0.5,-64)
Rx1h: 620 Pkt (TLM: 62 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 230 Pkt (TLM: 23 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 45 Pcnt (TLM: 45 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS