Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från N0LNE-8 - info
Mic-E meddelande: Off duty
Plats: 39°35.04' N 105°10.16' W - position DM79JO90QD - Visa karta - statisk karta
2.8 miles mot väster bäring 279° från Ken Caryl, Jefferson County, Colorado, United States [?]
4.3 miles mot sydost bäring 122° från Indian Hills, Jefferson County, Colorado, United States
14.5 miles mot sydväst bäring 223° från Denver, Denver County, Colorado, United States
55.0 miles mot norr bäring 340° från Colorado Springs, El Paso County, Colorado, United States
Senaste position: 2020-08-11 13:46:36 EDT (44m9s sedan)
2020-08-11 11:46:36 MDT lokal tid vid Ken Caryl, United States [?]
Senaste telemetridata: 2017-11-29 20:31:13 EST (985d 16h59m sedan)
2017-11-29 18:31:13 MST lokal tid vid Ken Caryl, United States [?]
Höjd: 6198 ft
Värden: Channel 1: 428 (TLM: 428 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 622 (TLM: 622 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för N0LNE-8

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS