Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från KJ6PKX-9 - info
Kommentar: TinyTrak3
Plats: 37°44.35' N 121°28.01' W - position CM97GR37XJ - Visa karta - statisk karta
3.7 km mot väster bäring 269° från Tracy, San Joaquin County, California, United States [?]
8.3 km mot sydost bäring 126° från Mountain House, San Joaquin County, California, United States
58.3 km mot nordost bäring 40° från San Jose, Santa Clara County, California, United States
83.8 km mot öster bäring 92° från San Francisco, San Francisco County, California, United States
Senaste position: 2022-05-13 03:11:26 UTC (6d 3h3m sedan)
2022-05-12 20:11:26 PDT lokal tid vid Tracy, United States [?]
Senaste telemetridata: 2019-11-06 16:05:31 UTC (924d 14h9m sedan)
2019-11-06 08:05:31 PST lokal tid vid Tracy, United States [?]
Höjd: 15 m
Värden: Channel 1: 416 (TLM: 416 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 597 (TLM: 597 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS