Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från K4NHA-10 - info
Kommentar: iGate & Digipeater - https://k4nha.com - https://jcar.us
Plats: 34°43.21' N 85°57.53' W - position EM74AR42WU - Visa karta - statisk karta
8.7 km mot nordost bäring 52° från Scottsboro, Jackson County, Alabama, United States [?]
22.1 km mot nordväst bäring 323° från Sylvania, DeKalb County, Alabama, United States
57.3 km mot öster bäring 91° från Huntsville, Madison County, Alabama, United States
69.3 km mot sydväst bäring 239° från Chattanooga, Hamilton County, Tennessee, United States
Senaste position: 2022-05-21 15:21:45 UTC (3m34s sedan)
2022-05-21 10:21:45 CDT lokal tid vid Scottsboro, United States [?]
Senaste telemetridata: 2022-05-21 15:14:52 UTC (10m27s sedan)
2022-05-21 10:14:52 CDT lokal tid vid Scottsboro, United States [?]
Projekt: Battery State Tracking
Värden: Battery: 75 Percent (TLM: 75 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS