Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från HG8GL-5 - info
Kommentar: APRS-IS for Win32
Plats: 46°42.35' N 19°51.42' E - position JN96WQ29UJ - Visa karta - statisk karta
0.7 miles mot sydost bäring 126° från Kiskunfélegyháza, Bács-Kiskun, Hungary [?]
6.9 miles mot öster bäring 111° från Fülöpjakab (Fueloepjakab), Bács-Kiskun, Hungary
66.8 miles mot sydost bäring 145° från Budapest, Budapest, Hungary
92.7 miles mot nordväst bäring 316° från Timişoara, Timiş, Romania
Senaste position: 2021-03-01 04:49:26 EST (11m27s sedan)
2021-03-01 10:49:26 CET lokal tid vid Kiskunfélegyháza, Hungary [?]
Senaste telemetridata: 2021-03-01 04:52:15 EST (8m38s sedan)
2021-03-01 10:52:15 CET lokal tid vid Kiskunfélegyháza, Hungary [?]
Projekt: Battery State Tracking
Värden: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för HG8GL-5

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS