Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från ED1ZAE-3 - info
Kommentar: 400 M. PICO SAN MARTIN (GIJON) 13.5V,25.8C
Plats: 43°27.99' N 5°40.55' W - position IN73DL81VX - Visa karta - statisk karta
4.8 miles mot söder bäring 189° från Gijón, Provincia de Asturias, Asturias, Spain [?]
7.8 miles mot sydväst bäring 244° från Arriba, Provincia de Asturias, Asturias, Spain
11.2 miles mot nordost bäring 49° från Oviedo, Provincia de Asturias, Asturias, Spain
Senaste position: 2020-08-11 14:37:01 EDT (8m46s sedan)
2020-08-11 20:37:01 CEST lokal tid vid Gijón, Spain [?]
Senaste telemetridata: 2020-08-11 14:34:58 EDT (10m49s sedan)
2020-08-11 20:34:58 CEST lokal tid vid Gijón, Spain [?]
Projekt: TELEMETRIA ED1ZAE-3
Värden: Rx1h: 400 Pkt (TLM: 40 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 160 Pkt (TLM: 16 EQN: 0,10,0)
Eff: 76 Pcnt (TLM: 76 EQN: 0,1,0)
Volt: 13.394 Volt (TLM: 181 EQN: 0,0.074,0)
Temp: 25.500 C (TLM: 179 EQN: 0,0.5,-64)
Bitlägen:  B1     B2     B3     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för ED1ZAE-3

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS